De kamers van de stadsbouwmeester | Speeddate met de Kwaliteitskamer

Gent → Gent

Plan je een bijzonder bouwproject of renovatie? Wil je jouw badkamer renoveren, een verdieping ophogen of een tuinhuis ontwerpen? Of zie je het grootser en denk je aan een cohousingproject op te starten of een bedrijfsgebouw om te bouwen tot iets nieuws. Dan krijg je de kans om je project voor te leggen aan een team van experten. Bespreek je dossier met de leden van de Kwaliteitskamer van de Stadsbouwmeester.

(Schrijf je hier in )

Deze commissie van architecten, stedenbouwkundigen, mobiliteitsexperten en landschapsarchitecten geeft samen met de Stadsbouwmeester advies over grote of beeldbepalende bouwprojecten in de stad, in aanloop naar het verkrijgen van de bouwvergunning. Maar waarmee valt of staat nu de architectuurkwaliteit van een project? Wat zijn de elementen waarmee je beter rekening houdt? Dat zijn niet alleen de oriëntatie, het programma, en de omgeving, maar ook mobiliteitsaspecten, materialisatie en zoveel meer.

Op 25 september kan je tussen 14 en 17u op gesprek! Het volstaat je dossier in te zenden: een korte beschrijving, adres en eventueel plannen en beelden. Je krijgt dan een halfuur tijd om de werking van de stadsbouwmeester te leren kennen en advies te ontvangen (evenwel zonder stedenbouwkundige randvoorwaarden).

Inschrijvingen - Kwaliteitskamer - Speeddate

Step 1 of 2

50%

Praktische info

Locatie

Snoepwinkel Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Routebeschrijving Schrijf je hier in

Van

14:00u

Tot

17:00u

Toegangsprijs

Gratis

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief