Slotfeest | F/a de OUT

Gent → Gent

Waar begint architectuur en waar eindigt het? Op vrijdag 27 september gaat Festival van de architectuur (F/a) voluit met een slotfeest in Kunstencentrum Vooruit. Tijdens F/a de OUT (lees ‘fade out’) verbinden we een hele avond lang elke hoek van het gigantische gebouw met muziek, video, literatuur en talks. En ergens daartussen architectuur, dat ook.

Verbind de nacht!
Eerst blikken we in. Een week samen stad maken, wat leverde dat op? Wat houden we, wat laten we achter? We herleiden het F/a tot een recap van een uurtje met performances & reportages uit de buik van het festival. Wie ruimde onze dominoblokken op? Slaapt een stadsbouwmeester wel eens?

Daarna kijken we vooruit. Je gaat één op één in gesprek met een stadsmaker over de stad van morgen. Je hoort verhalen over hoe architectuur mensen samenbrengt. Visuele installaties dompelen je onder in tijd en ruimte. Je danst. Tot het licht uitgaat.

Tickets voor deze F/a activiteit gaan in verkoop eind juni. Hou deze pagina en onze social media in de gaten voor updates.

Praktische info

Locatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Routebeschrijving

Van

20:00u

Tot

05:00u

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief