fbpx

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers

Vrijwilligers F/a 2019 © Simon Leloup

Vrijwilligers F/a 2019 © Simon Leloup

Het F/a-team zoekt helpende handen om het Festival van de architectuur in goeden banen te leiden. Ben jij altijd de eerste om iemand aan te spreken of steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken. 

Tijdens het tweejaarlijkse Festival van de architectuur (F/a) laten we iedereen proeven van architectuur in de breedste zin van het woord. Tijdens rondleidingen, workshops, voorstellingen en talks dagen we iedereen uit om op een andere manier naar hun omgeving te kijken. We zijn op zoek naar helpende handen voor het Jonge Makers Festival en de Dag van de architectuur. Schrijf je in via de onderstaande formulieren.

 

Jonge Makers Festival

Vrijdag 8/9 en zaterdag 9/9 vullen we de wandelgangen van DE SINGEL met een Jonge Makers Festival. Beeldende kunstenaars, performers, muzikanten en ontwerpers delen hun blik op onze omgeving.

Datum: Vrijdag 8/9, 19u-23u of zaterdag 9/9, 13u-17u

Locatie: DE SINGEL, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

Omschrijving: Samen met het F/a-team ontvang je de bezoekers en maak je hen wegwijs in DE SINGEL.

Wat bieden we jou: Het Vlaams Architectuurinstituut voorziet een vrijwilligersvergoeding van 40 euro en betaalt je verplaatsingskosten. Daarnaast voorzien we je van drinken en snacks.

 

Vrijwilliger Jonge Makers Festival

Vertel ons hieronder waarmee je graag helpt tijdens het Jonge Makers Festival.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Wanneer(Vereist)
Wat(Vereist)

Dag van de architectuur

Afsluiten doen we naar goede gewoonte met de Dag van de architectuur over heel Vlaanderen en Brussel. Die dag openene we de deuren van bijzondere gebouwen en ontwerpbureaus.

Datum: Zondag 10/9, 10u tot 17u

Locatie: Verschillende locaties over heel Vlaanderen en Brussel (geef je voorkeur door!).

Omschrijving: Samen met de gebouwbeheerder en/of de architecten ontvang je de bezoekers en maak je hen wegwijs in het gebouw.

Wat bieden we jou: Het Vlaams Architectuurinstituut voorziet een vrijwilligersvergoeding van 40 euro en betaalt je verplaatsingskosten.

 

Vrijwilliger Dag van de architectuur

Vertel ons hieronder waar je graag helpt tijdens de Dag van de architectuur.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Voorkeur provincie(Vereist)
Schrijf je in op onze nieuwsbrief