fbpx
PLAY/GROUND © Anke Verschueren en Laura Van Breuseghem

PLAY/GROUND

→ Antwerpen

Bestel je tickets via deze link.

 

Tijdens het Jonge Makers Festival zorgen Anke Verschueren en Laura Van Breuseghem voor een speelse captatie van de avond. Daarin mag jouw stem natuurlijk niet ontbreken! Schuif samen met de kunstenaars rond het bordspel dat ze hiervoor ontwikkelen. Meer het luisterend type? Ook welkom natuurlijk. 

We spelen een spel vanavond! PLAY/GROUND is een live podcast, een spelbord én een bordspel. We onderzoeken letterlijk ‘spelenderwijs’ hoe we de openbare ruimte als één grote speelplaats kunnen benaderen. Schuif aan, rol de dobbelsteen en verplaats je pion in deze fictieve stad waar kijken moet en aankomen mag. Trek een kaart, sluit je ogen en dans door de straten, speel tikkertje in de middenberm of verstoppertje op het perron.

Met PLAY/GROUND ontwikkelen schrijver, theater- en podcastmaker Anke Verschueren en architect Laura Van Breuseghem speciaal voor het Festival van de architectuur een nieuw bordspel. Samen met bezoekers en kunstenaars spelen ze een hele avond live het spel. De gesprekken die eruit voortkomen, capteren ze als podcast.

 

Credits
Concept en ontwikkeling: Anke Verschueren en Laura Van Breuseghem

 

Dank aan de spelers van de Nationale Loterij. Dankzij hen steunt de Nationale Loterij opnieuw het Festival van de architectuur.
Praktische info

Van

20:00u

Tot

23:00u

Duur

3 uur

Toegangsprijs

Je koopt één ticket voor het Jonge Makers Festival online of aan de kassa. Hiermee heb je toegang tot alle activiteiten die dag.

€ 15: Standaard
€ 10: Studententarief
€ 4: Kansentarief

Locatie

Blauwe Zaal, DE SINGEL
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

Routebeschrijving Bestel je tickets via deze link.

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief