fbpx
© Eagles of Architecture

D/a – Ontwerpbureau Eagles of Architecture

→ Antwerpen

Ontdek alle facetten van dit ontwerpbureau tijdens de Dag van de architectuur! 

Eagles of Architecture licht toe waarom je zeker moet langskomen bij hun ontwerpbureau.

 

“Het is moeilijk iets te bedenken zonder obsessie, het is onmogelijk iets fantastisch te maken zonder een logische, strenge, onweerlegbare en dus repeterende grondslag.” Aldo Rossi

Eagles of Architecture maakt tekeningen en bouwt aan projecten uit speeldrift eerder dan uit ondernemerszin. Samen met ieder ontwerp ontwikkelt het een set spelregels die soms wel, dan weer niet worden overgedragen naar een volgend project.

De ambitie om in groep te werken blijkt uit het meervoud in de naam, maar het daaropvolgende bijwoord en het nadrukkelijke enkelvoud verraden dat die samenwerking geen open einde kent. Gedeelde overtuigingen houden de groep bijeen. Ze komen in het spel tot uitdrukking zoals genetische kenmerken die van generatie op generatie zijn doorgegeven zonder aan de oppervlakte te komen. Dit zelfbewust atavisme verbindt de groep met oude meesters en onderscheidt ze van niet geïnitieerde tijdgenoten al zijn ook die vaak zelf op zoek.

Voor het Festival van de architectuur openen we de deuren van onze bureauruimte in Winkelcentrum Oudaan. Tijdens een vrij bezoek kan je onze collages, tekeningen, werk- en presentatiemaquettes bekijken en staan we paraat voor een woordje uitleg bij de projecten.

Bezoek tijdens de Dag van de architectuur de projecten Human Link en Woning Begijnhoflaan van Eagles of Architecture.

Praktische info

Van

11:00u

Tot

16:00u

Toegangsprijs

Gratis vrij bezoek
Zonder inschrijving

Locatie

Oudaan 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief