fbpx
Lynn Bruggeman © Lynn Bruggeman

Lynn Bruggeman

Familiedag

Auteur 'Vuile Vingers' en 'Kleurenbuffet', creatieve workshops voor kinderen en leerkracht Beeldende Vorming

Beroep en opleiding Auteur ‘Vuile Vingers’ & ‘Kleurenbuffet’, creatieve workshops voor kinderen onder Vuile Vingers en leerkracht Beeldende Vorming / Meester in de Beeldende Kunsten (Theaterkostuumontwerp Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen).

Wat doe jij in het Festival van de architectuur? 

Ik bedenk en geef de creatieve workshops voor kinderen. Deze zijn op maat gemaakt van het Festival van de architectuur. Zo krijgen kinderen op hun niveau mee wat architectuur is, hoe dit de ruimte kan veranderen en bepalen en wie Marcel Raymaekers is.

Hoe ziet jouw ideale speelveld eruit? 

Het ideale speelveld zit in mijn hoofd. Het heet fantasie en het is de plek waar al mijn gekke ideeën en leuke verzinsels vorm krijgen.

Speelt architectuur een rol in jouw werk?

Zeker. Oftewel in de vorm van een workshop die ik bedenk. Oftewel door geïnspireerd te worden door gebouwen, vormen en vlakken. Lichtspeling en de sfeer die het kan uitstralen. Mijn oog is altijd op zoek naar fijne composities.

Waarvan lig jij ’s nachts wakker?

Vaak zijn dit nieuwe, spannende creatieve ideeën waardoor slapen helemaal niet aan de orde is. Dat of de planning voor de komende dagen…

Wie hoop jij tegen te komen tijdens het Festival van de architectuur?

Kleine ontdekkers, speelse avonturiers die de toekomstige wereld gaan vormgeven. Onze allerjongste architecten met verfrissende ideeën en veel fantasie. Kortom: een gezellige bende creatieve kinderen die de handen uit de mouwen willen steken.

Ontdek het werk van Lynn Bruggeman op het Festival van de architectuur hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief